Safe2Lock VOF wapenkluizen

Wapenkluizen koop je het beste bij Safe2Lock VOF. Het bedrijf is al meer dan 11 jaar werkzaam in de kluizenbranche. Door de ervaring en doorzettingsvermogen hebben ze een paar grote retailers in hun klantenbestand. De werkwijze boogt op jarenlange ervaringen aan de hand van de opdrachten die ze in het verleden hebben gekregen. Hun verleden vormt een goede basis voor de toekomst waarin ze klanten zo goed mogelijk advies willen geven. Sinds 2017 zijn ze verhuisd naar een nieuwe locatie waarbij je langs kunt komen in hun nieuwe showroom. Als je vanaf de N271 komt, kom je op het industrieterrein De Flammert en daar sla je rechtsaf. Aan de rechterkant zie je dan een groot gebouw en aan het einde van dat gebouw bevind Safe2Lock VOF zich.

Wapenkluizen

Safe2Lock VOF heeft diverse wapenkluizen. Ze voldoen allemaal aan de wapenwet en zijn ook voorzien van een apart binnenvak op de munitie op te bergen. Veel pistool- en wapenkluizen zijn ook op voorraad dus heb je ze snel binnen.

Ervaringen:

Emanuel: afgelopen donderdag is de wapenkluis geleverd. Het was een hele goede service en alles is probleemloos verlopen. Ook was het fijn dat je bij het bestellen kon aangeven op welke dag je het geleverd wilt hebben in verband met niet thuis zijn etc.

Anneke: door de perfecte service heb ik besloten nog een bestelling bij Safe2Lock VOF te doen. Mooie kluizen voor relatief weinig geld!