Schakel een specialist op het gebied van luchtfotografie in

Er zijn verschillende situaties denkbaar, waarin luchtfotografie voor prachtige foto’s kan zorgen! Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, waarbij je een overzichtsfoto wilt laten maken van je familie en vrienden, de unieke trouwlocatie en de rijst die door de lucht gegooid wordt.

Een dergelijke foto is een blijvende herinnering aan de voor velen mooiste dag van hun leven. Het gebruik van luchtfotografie zorgt echter niet alleen bij een bruiloft voor prachtige beelden. Kies ook voor deze vorm van fotografie, wanneer je bijvoorbeeld een evenement organiseert of je woning wilt gaan verkopen. Voor een potentiële koper kan het prettig zijn, als je een overzichtsfoto van je perceel hebt.

Luchtfotografie

Werkwijze bij luchtfotografie tijdens evenementen

Normaliter heb je verschillende mogelijkheden, wanneer je tijdens een evenement wilt fotograferen. Kies bijvoorbeeld voor portretfotografie, het laten fotograferen van sportactiviteiten, enzovoorts. Ook kun je ervoor kiezen om de foto’s vanuit de lucht te laten maken. Hierbij maakt men gebruik van een drone, waaraan een kwalitatief goede camera bevestigd is. Een aanbieder van een dergelijke fotografie is Dronepoint Nederland. Deze partij heeft een ruime ervaring in het schieten van de mooiste plaatjes vanuit de lucht.

Drone

Kosten voor het inschakelen van dronepiloot

Het is erg lastig om een drone zelf te besturen. Zeker als je hier geen of maar heel weinig ervaring mee hebt! Dat is niet de enige hindernis voor het maken van foto’s vanuit de lucht. Denk ook aan de investering die een goede drone met bijpassende camera vergt. Het is om deze reden raadzaam om hier een specialist voor in te schakelen. De kosten voor het fotograferen vanuit de lucht met een drone liggen bij Dronepoint Nederland op 135 euro. Voor dit bedrag krijg je vijf haarscherpe foto’s vanuit de lucht. Dronepoint Nederland biedt naast de mogelijkheid om te fotograferen ook een mogelijkheid om bewegende beelden te maken.