Wie heeft er nou geen social media. Het is niet meer weg te denken uit ons leven. Zelfs de oudere generatie maakt er veel gebruik van. De 40 plussers zitten gemiddeld op 3,8 social media platformen per persoon. Zelfs 685.000 40 plusser maken gebruik van tiktok. Dit zegt best veel over hoe erg we zijn verslaafd aan onze social media. Maar omdat het nog steeds groter wordt en het ook niet zal stoppen kun je hier ook flink geld mee verdienen. Je kan als bedrijf erg makkelijk een account aanmaken. Via dit account kun je een following creëren en potentiële klanten werven. Ook kun je reageren op klantenvragen of klachten hiermee verhoog je de klanttevredenheid waardoor klanten misschien wel een herhaalaankoop gaan doen.

Big business

Voor veel bedrijven is social media uitbesteden dé manier om toch te kunnen deelnemen met de laatste trends. Social media is dus niet meer alleen leuk voor wat fotootjes op video’s maar je kunt er dus ook flink mee verdienen. U heeft vast wel eens gehoord van de belachelijk grote bedragen die influencers krijgen. De echte grote namen krijgen soms wel 1 miljoen per post. Dit is echt belachelijk veel maar je ziet het steeds vaker en de bedragen worden steeds groter. En toch halen de bedrijven die hier flinke sommen geld voor neerleggen het er dubbel en dwars uit. Daarom is het voor u ook erg aantrekkelijk om hiermee te beginnen.

Social media uitbesteden

Heb je zelf niet genoeg kennis of tijd om zelf de social media van je bedrijf bij te houden? Dan zou je kunnen overwegen om social media uitbesteden. Een team van specialisten gaat dan aan de gang met uw social media zodat het optimale uit je marketingbudget word gehaald. Natuurlijk worden de doelstellingen van te voren goed afgesproken.