Stijgen in de ranglijsten door backlinks kopen

Stijgen in de ranglijsten door backlinks kopen

Logo

Een van de vele handige dingen die je kunt doen om hoger in Google te komen, zo heb ik me laten vertellen, is backlinks kopen. Dit soort informatie, zoals de backlinks kopen, komt altijd van mijn vrienden vandaan, die echt wel verstand hebben van al dit soort dingen. Zij volgen een opleiding marketing en in die studie ligt steeds meer de nadruk op de online marketing, aangezien je ziet dat dit de oude terreinen begint te verdringen. Offline marketing, zoals dat nu immers genoemd wordt, wordt structureel ingehaald door nieuwe vormen van internet marketing. Je ziet het ook gebeuren, voor je eigen ogen. Zo zie je maar al te goed dat steeds meer bedrijven zich verdringen in de ranglijsten van Google. Ieder kan immers op z’n vingers natellen dat hoe hoger je in de zoekmachines staat, des te meer mensen je vinden kunnen. En ook aan dat gevonden worden kunnen geen mysteriën zitten, als je zo zichtbaar bent, dan komen mensen namelijk ook op je website. Zodra ze op je website komen betekent dat ook dat ze in een groot deel van die gevallen ook daadwerkelijk iets bij jou kopen en niet bij de concurrent. Dit is allemaal heel gemakkelijk bij te houden, hoeveel die ratio bij jou is bijvoorbeeld. Enfin, het backlinks kopen heeft ook mij en mijn onderneming goed gedaan. Twee jaar geleden begon ik die onderneming en sinds een half jaartje ongeveer laat ik aan linkbuilding doen en daaraan zie je echt dat mijn bedrijf aan het stijgen is, enorm zelfs.