Thema avond organiseren voor het personeel

wir-sind-spitze_1Eens in de zoveel tijd mag een van de personeelsleden een feest organiseren, deze keer was het mijn beurt. Uiteraard begint er bij mij allerlei bellen te rinkel omdat ik niet weet waar ik beginnen moet. Gelukkig kwam een collega mij ondersteunen met de gedachten dat ik een thema feest organiseren moest. Het idee dat iedereen de thema aan moet houden en zich daar ook op moet kleden was al leuk op zich, het realiseren ervan iets minder, ik wist niet waar ik beginnen moest om het waar te maken. Via het internet op zoek gegaan naar een manier wat mijn zou kunnen helpen. Zo kwam ik vrij snel bij Viking entertainment uit, de keuze aan thema’s was zoveel dat ik niet gemakkelijk een keuze heb kunnen maken. tamara_hollandse_nieuwe

Een thema kiezen, het is gelukt!

Vanaf het moment dat ik op de website bij hun ben gaan kijken merkte ik goed dat de keuze eindeloos is en je het zo gek nog niet kan bedenken. Uiteraard moet je in de gaten houden dat er een leeftijdsverschil is binnen ons team, niet iedereen kleed zich hetzelfde. De hoop opgeven doe ik niet! De kans dat ik heb gekregen, heb ik met beide handen aangepakt en wil het zo graag afmaken. De keuze die ik heb laten vallen was uiteindelijk de beste keuze geweest van allemaal! Een aantal van mijn collega’s heb ik op de hoogte gebracht van de vorderingen binnen het organiseren, enthousiaster als dit kan echt niet! Nu mag afwachten hoe dat de rest van de collega’s erop reageren!bb8__small_