Verdien geld met Instagram en Facebook

social influencers

Social influencers die lekker actief zijn op Facebook of Instagram kunnen geld verdienen met hun account, je vindt het vast leuk om veel interactie te hebben met je volgers. Het delen van leuke producten of diensten wordt zeker gewaardeerd door je volgers, wil je er geld mee verdienen dan dien je minimaal 5000 volgers te hebben en 500 likes op je post. Bij blogbrains.nl ben je welkom om een leuke samenwerking op te starten, voordeel daarvan is dat je niet meer op zoek hoeft naar opdrachtgevers.

Snel en eenvoudig een opdracht binnen

Voor social influencers is het niet eenvoudig om de juiste opdrachten te vinden, er zijn meer kapers op de kust die ook online hun geld willen verdienen. Voordeel is dat je baas blijft over je eigen account, en zelf bepaald welke opdrachten je wel of niet aanneemt. Je kunt je aanmelden voor een opdracht, vervolgens kiest de opdrachtgever een geschikte influencer aan wie de opdracht wordt gegeven. Heb je de opdracht hoef je verder niet te onderhandelen over de prijs, dit staat allemaal al vast bij na aanmelding.

social influencers

Gebruik je creativiteit

Niet voor niets hebben social influencers zoveel volgers gekregen, creativiteit en de manier van presenteren heeft hiervoor gezorgd. Jij bepaald hoe je een opdracht op social media brengt, je geeft je eerlijke mening over het product of de dienst aan je volgers. Je kunt je inschrijven voor verschillende onderwerpen, van koffie tot tuinieren. De opdrachten zijn heel divers, hierdoor vind je altijd wel leuke onderwerpen die in je straatje passen.