Verschillende vacatures binnen de civiele techniek

vacatures civiele techniek

Wanneer je een diploma hebt binnen de civiele techniek hoeft het niet lastig te zijn om een geschikte baan te vinden. Zo bestaat de civiele techniek uit erg veel onderdelen en kun je met een civieltechnisch diploma bij meerdere bedrijven terecht. Een sector waarin men altijd op zoek is naar nieuw personeel, is de waterbouw. Met een waterbouw diploma kun je zowel in het binnen- als buitenland terecht voor de meest uitdagende vacatures civiele techniek.

Binnen de infra zijn er altijd mensen nodig!

Een ander vakgebied binnen de civiele techniek waar altijd vraag is naar goed personeel, is de wegenbouw. Binnen de wegenbouw kun je zowel bij de opdrachtgever, als opdrachtnemer aan de slag. Daarnaast zijn er verschillende functies die je kunt uitvoeren. Zo kun je werken als uitvoerder, maar daarnaast ook als ontwerper. De keuze hierin hangt erg af van de opleiding en persoonlijke voorkeur. Zo ben je als uitvoerder echt buiten bezig om een mooie infrastructuur te creëren en ben je als ontwerper bezig om ervoor te zorgen dat een uitvoerder zijn werk goed kan uitvoeren.

civiele techniek

Ben jij goed in rekenen? Wordt constructeur!

Een ander vakgebied dat je kunt beoefenen met een civieltechnisch diploma, is constructie. Constructie kan worden toegepast in verschillende situaties en is een uitdagend vakgebied. Als je dol bent op rekenen, past een baan binnen de constructie echt bij jou. Zo zal je moeten berekenen of grote constructies gerealiseerd kunnen worden. Daarnaast ben je bezig met het berekenen van onderhoudsklussen. Hierbij kun je denken aan damwand die niet meer voldoet en weer stevig genoeg gemaakt moet worden. Als constructeur zal je moeten beschikken over rekenvaardigheden, maar ook zeker over inzicht.

goed in rekenen