Vertalingen in het Engels

vertalen

In Nederland staan we bekend als een gastvrij land vooral omdat bijna iedereen Engels spreekt. Voor toeristen is het fijn om communiceren makkelijker gaat. Engels is immers een wereldtaal en de meeste toeristen spreken het tot een bepaald hoogte of komen uit een Engelssprekend land.

vertalenVeel toeristen zijn wel verbaast over het feit dat haast iedereen Engels lijkt te spreken en dit is tot een bepaald punt waar. We leren op basisschool al Engels en krijgen het vak ook later op de middelbare school. Zo zijn er veel Nederlanders die een beetje Engels kunnen. Ook de films die in de bioscoop draaien zijn gewoon in het Engels. In andere landen word er meestal eigen taal ingesproken door stemacteurs. Zo draaien de films in Duitsland bijvoorbeeld in het Duits en niet Engels.

Dit wil echter niet zeggen dat we experts zijn in het taal en vertalingen kunnen uitvoeren war veel ondernemers wel denken. Ze zijn vaak van mening dat ze documenten best zelf in het Engels kunnen vertalen en dit loopt vaak mis. Dit is vooral het geval met juridische en medische vertalingen.

Vertalen is een vak apart en dit is iets waarvoor je het beste bij een vertaalbureau Amsterdam kunt aankloppen.

https://wordhouse.com/

https://www.translationkings.nl/

https://www.vertaalbureau-tongo.nl/