Views kopen voor je YouTube video

In 2017 stonden alle landelijke nieuwsbulletins vol over ene Enzo Knol. Deze jongeman had een relatie met een dame en die relatie was over. Zelfs de NOS maakte een groot nieuwsbericht over het feit dat deze relatie over was. De reacties op dit nieuwsartikel waren echter flink uiteenlopend. De oudere mensen antwoorden met “Wie is deze jongen?”, terwijl de jongeren huilend troost zochten bij hun ouders omdat de relatie van hun grote idool over was.

Deze situatie is typerend voor de opmars die YouTube heeft gemaakt en de daarbij behorende YouTube sterren. Enzo Knol is een zogeheten vlogger die dagelijks zijn leven op YouTube zet en daarmee veel abonnees heeft weten te vergaren. Uiteindelijk draait het op YouTube aan het aantal views dat je weet te krijgen op je video’s. Daarvoor heb je in feite twee mogelijkheden:

–      Je probeert de views op de organische manier te verkrijgen.

–      Je koopt de views.

Organische manier

De organische manier met betrekking tot het verkrijgen van views heeft te maken met de reguliere gang van zaken. Je upload een video en vervolgens ga je deze video op de verschillende social media kanalen promoten. Je plaatst de video op Facebook en zet de video ook op Instagram en Twitter. Vervolgens is het de hoop dat je video veel geliket en gedeeld wordt én dat er veel reacties op ontstaan. Uiteindelijk zal daarmee na verloop van tijd het aantal views toe gaan nemen. Dit is echter een langdurig traject waar je veel tijd en energie in moet stoppen.

Views kopen

Het kopen van views komt wellicht ietwat dubieus over, maar het is heel goed te verklaren. YouTube maakt gebruik van een bepaald systeem, waarbij video’s met goede beoordelingen worden getoond in de suggesties. Eén van meetfactoren daarbij is het aantal views dat een video heeft. Als een video veel views heeft, levert dat automatisch meer views op. De reden daarvoor ligt simpelweg in het feit dat meer bezoekers van YouTube met de desbetreffende video worden geconfronteerd.

Het kopen van views op YouTube vormt daarmee de basis voor het verdere succes. Zodra het aantal views op jouw video’s begint te stijgen, zal ook het aantal abonnees stijgen. Wellicht wordt jij daarmee na verloop van tijd de nieuwe Enzo Knol.