Visuele communicatie om jouw bedrijf te promoten

visuele communicatie

Visuele communicatie is heel erg belangrijk om je als bedrijf uit te drukken. Aangezien ik net een nieuw bedrijf heb opgestart, is het belangrijk om mezelf goed te promoten. Er komt natuurlijk een heleboel bij kijken als jij een eigen onderneming begint. Er moet heel erg veel geregeld worden en je zit nooit meer stil. Toch ben ik erg blij dat ik aan dit avontuur ben begonnen. Een van de dingen die ik snel heb geregeld is een mooi groot logo op mijn nieuwe bedrijfspand. Daarmee valt mijn pand op en creëer ik meer naamsbekendheid. Nadat mijn logo voor mijn bedrijf af was, heb ik direct een bedrijf gezocht die het logo in lichtletters kon maken.

Promotie

Bedrijf gespecialiseerd in visuele communicatie

Toen ik opzoek ging naar een bedrijf die gespecialiseerd is in visuele communicatie kwam ik bij het bedrijf Glance & Vision uit. Over hen las ik allemaal positieve berichten dus daarom had ik een goed gevoel bij hen. Na met heen en weer gemaild te hebben, ben ik bij het bedrijf op het kantoor langs gegaan. Tijdens de meeting werd alles helemaal besproken en het definitieve ontwerp heb ik goed gekeurd. Na mijn goedkeuring ging het bedrijf direct aan de slag met het logo.

Promotie

ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen

Het bedrijf waar ik mijn logo heb laten maken doet veel op het gebied van visuele communicatie. Naast dat zij een logo in lichtletters kunnen maken, kunnen zij nog een heleboel andere dingen produceren. Zo maken zij ook reclamezuilen, spandoeken, wanddecoratie, display’s en nog veel meer. Ook kun jij jouw bedrijfswagen er laten beletteren. Toen het logo voorop mijn bedrijfspand klaar was, kon ik niet wachten om het te zien. Het bedrijf heeft het voor mij op mijn pand geïnstalleerd. Met het resultaat ben ik echt heel erg tevreden.