slider-image-1Volg de faillissementen online

 

Sinds een tijdje houd ik enkele faillissementen online in de gaten en volg ik de ontwikkelingen op de voet. Dit heeft zich ontwikkeld toen ik eens heb gemerkt hoe lucratief het voor je als particulier of als bedrijf kan zijn dit te doen. Momenteel ben ik op zoek naar een goede auto, die ik wil gebruiken om van en naar mijn werk te rijden en die ik bovendien wil inzetten om klanten te gaan bezoeken. Ik heb nu een oud barrel waarmee ik eigenlijk echt niet bij klanten kán aankomen en die ik dus ook altijd expres ver weg parkeer van waar ik dien te zijn, ik denk dat ik de schaamte niet kan verdragen als ze het zien. Wat moeten ze dan van mijn bedrijf wel niet denken? Denk maar niet dat er iemand in zee gaat met een bedrijf waarvan de baas zich niet eens een beetje een luxe auto kan permitteren. Daarom heeft het echt zin de faillissementen online in de gaten te houden, aangezien je er aanbiedingen tegenkomt die je gewoonweg niet kunt laten liggen. Ik heb er al enkele auto’s voorbij zien komen die ik nu scherp in de gaten aan het houden ben omdat ik er echt een oogje op heb. Het is een veiling dus je kunt bieden en zo is dat ook gegaan bij de inboedel van mijn kantoor, dat ik immers ook via deze site van DAAN heb aangeschaft. Ik zag een assortiment met alle dingen die ik nog nodig had en besloot op de hele kavel te gaan bieden. Ik had het hoogste bod – en dit was alsnog nadrukkelijk laag voor de werkelijke waarde van de goederen – en mocht het binnen enkele dagen komen ophalen.