Voor mijn werk moet ik een taaltraining volgen

Mijn werk heeft veel te maken met buitenlandse klanten, vooral Franse klanten, daarom ga ik een taaltraining volgen. Doordat ik vaak deze klanten als eerste te woord moet staan, kan ook niet anders als receptioniste, komt het beter over wanneer ik de Franse taal bemachtig. Via Interlangues ga ik een taalcursus Frans volgen. Je hebt hier de mogelijkheid om een privétraining of een trainingen in groepsverband te volgen. Mijn voorkeur gaat uit naar een privé training, hierdoor heb ik de mogelijkheid om op elk moment van de dag een training te volgen.  

Zeer interessante lessen

Vroeger had ik er een hekel aan om naar de Franse les te gaan, maar sinds ik de Franse taaltraining via Interlangues volg  vind ik het erg interessant. Cédric Cathu, de docent die achter deze trainingen zit is een en taaldocent met veel ervaring. Dankzij deze docent leer ik eindelijk de Franse taal te spreken en te verstaan. Voordat ik aan deze lessen ben begonnen heb ik eerst een persoonlijk gesprek gehad met de docent. Zo was het mogelijk om in te schatten hoeveel lessen ik ongeveer nodig zal hebben en wat ongeveer het niveau van deze lessen moesten zijn. Inmiddels spreek ik al aardig een woordje Frans, kan ook niet anders dankzij de goed lessen van  Interlangues.