Waar kan ik stickers voor gebruiken?

In2stickers

Het lijkt misschien iets ouderwets, maar toch zijn stickers tijdloos. Stickers zijn namelijk erg veelzijdig en hebben talloze doeleinden. Misschien zelfs iets teveel, want wat moet je nou eigenlijk met stickers? Wij leggen je graag uit waar je stickers voor kunt gebruiken en waarom je ze nog vandaag moet bestellen! 

Stickers brengen een boodschap over

Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar stickers zijn een zeer effectief middel om een boodschap over te brengen. De boodschap zelf kan erg uiteenlopend zijn. Je kunt het namelijk gebruiken voor je bedrijf. Denk bijvoorbeeld eens aan sale stickers of opruim stickers of een sticker van je logo. Op deze manier heb je een subtiele, maar toch opvallende vorm van marketing waar mensen aan blijven denken. 

Maar ook voor persoonlijke doeleinden kun je stickers inzetten. Denk eens aan geboortestickers. Op deze manier kun je de hele buurt laten zien dat je de trotse ouders bent geworden van een kind. Dit type stickers kunnen op maat worden gemaakt bij In2stickers, zodat ze ook op jouw raam passen. 

Corona stickers 

Waarschijnlijk heeft iedereen weleens die stickers gezien waarop staat dat je 1,5 meter afstand moet houden. Of misschien herinner je je ook nog de mondkapjessticker. Dit zijn stickers die op verschillende plaatsen nog steeds zichtbaar zullen blijven zolang corona onder ons is. In sommige gevallen zijn de stickers dan ook verplicht om te hebben in je bedrijf. 

Veiligheidsstickers

In2stickers

Als laatste zijn er nog veiligheidsstickers. Stickers kun je prima inzetten om mensen te wijzen op veiligheid. Denk bijvoorbeeld aan verschillende type stickers zoals het dragen van een helm op een bouwplaats, snelheidsstickers langs een drukke weg, of misschien zelfs keuringsstickers. Al met al zijn er tig mogelijkheden om stickers in te zetten. Benieuwd naar welke stickers jij nodig hebt? Kijk dan gerust eens op de sites van een goede stickeraanbieder.