Wat beïnvloedt jouw seo score

seo score

Google hanteert een soort van ranking, aan de hand van deze ranking wordt jij dan ook geplaatst op een bepaalde plaats in de zoekopdracht. Het is dan ook niet gek dat iedereen die een beetje goed vindbaar wil zijn online hier actief aan werkt zodat hun zo hoog mogelijk komen. In sommige gevallen zoal een extreem populaire zoekopdracht met veel bedrijven in die sector kan het lastig zijn op een eerste pagina te komen. In principe draait seo hierom, aan de hand van seo kan je zorgen dat je website optimaal geoptimaliseerd is, hierdoor krijg jij een hogere ranking van google. Wanneer je wilt weten hoe jouw website er nu voor staat kan je online je website checken en krijg je uiteindelijk een seo score, deze score wordt bepaald door allerlei verschillende factoren rondom seo en usability maar je kan dit vergelijken met een score die google ook gebruikt. Hoe beter deze score hoe beter dan ook jouw ranking op het internet. 

Waar wordt naar gekeken?

Zoals hierboven al vermeld wordt er naar redelijk wat gekeken voor het bepalen van een seo score, eigenlijk is deze score gewoon een soort van samenvatting van jouw website rondom het gebied van seo. Dit betekent dan ook dat er naast technische informatie ook wordt gekeken naar hoe een website presteert, hoe de mobiele versie eruit ziet en presteert maar ook hoe lang geleden er voor het laatst nieuwe content is geplaatst. Al deze onderdelen hebben dan ook invloed met betrekking tot seo en zullen dan ook worden meegenomen in een seo score. 

Online

Je kan een seo score online krijgen, in veel gevallen hoef je hier niet eens voor te betalen. Je kan online genoeg websites vinden waar jij het webadres kunt invoeren van jouw website maar ook van een concurrent, zo kan je ook van de concurrenten zien wat hun allemaal doen aan seo en hoe hun website in vergelijking staat met die van jou. Het kan wel zijn da je moet betalen voor sommige van deze websites, in veel gevallen krijg je dan wel meer informatie te weten met onderbouwingen en adviezen. 

Iets voor jou?

Ben jij nou op zoek naar manieren om beter vindbaarder te worden of wil jij graag weten hoe jouw pagina ervoor staat met betrekking tot seo? Neem dan eens een kijkje naar je seo score en wat jij allemaal nog kan verbeteren, in het geval dat je het niet snapt geven deze websites ook vaak tips erbij en het biedt dan ook een goede mogelijkheid om te beginnen met seo voor jouw website of bedrijf. OP het internet vindt je dan ook genoeg gratis tools, zo kan je rustig aan beginne en hoef je er ook geen geld aan uit te geven.