Wat een pentest voor jou en je netwerken kan doen

Pentest

Misschien heb je wel eens van de pentest gehoord? Dit is de afkorting voor de penetratietest en deze wordt uitgevoerd op je netwerk. Hierdoor worden de kwetsbaarheden en privacy issues binnen je netwerk weergegeven. Er wordt hierbij gekeken naar waar een kwaadwillende hacker misbruik van zou kunnen maken. Dit wordt dan verder in kaart gebracht, zodat het voorkomen kan worden. Als je weet waar de kwetsbaarheden liggen, dan kun je er altijd wat aan doen. Dit is dan ook onze bedoeling en voordat je de test laat doen, kun je daar uiteraard vragen over hebben. Deze kunnen direct aan ons worden gesteld.

Organisatie

Vraag de pentest aan

Als je interesse hebt om een pentest uit te laten voeren op je netwerk, dan horen zij dat graag van je. In ieder geval maak je hierdoor een goede keuze en weet je snel wat de kwetsbaarheden en issues binnen het netwerk zijn. Maar je leert van ze ook wat je er aan kunt doen en ook kunnen zij je helpen om er wat aan te doen. Het is daarom verstandig dat je hun nu laat horen dat je interesse hebt en dan zorgen zij ervoor dat alles wordt bekeken. Veiligheid boven alles!

Privacy

Zelf heb ik dus contact opgenomen met Seccure voor zo’n pentest. Zeker nu mijn bedrijf aan het groeien is, wilde ik zeker weten of alles wel veilig gaat. Het is eigenlijk allemaal begonnen met de komst van de AVG wet. Hierdoor ging ik kritischer kijken naar mijn website en netwerk. Is het wel veilig genoeg of kan het beter? Met die vragen in mijn hoofd ben ik op zoek gegaan naar antwoorden. Met een beetje zoeken kwam ik terecht bij Seccure. Aan de hand van mijn situatie werd ik stap voor stap mee genomen door het proces. Ik raad het je dan ook aan om ook contact met ze op te nemen.