Wat kun je allemaal doen met de RDW kentekencheck?

Een kentekencheck is voordelig voor heel wat dingen. Niet alleen voor de koop, zodat je weet wat je aanschaft, maar ook voor de verkoop, zodat je weet hoeveel je prijs moet zijn. Welke informatie haal je allemaal uit de kentekencheck op https://www.kentekencheck.eu?

 • RDW Kentekengegevens
  Alle gegevens over het voertuig kun je hier natrekken. Enkele voordelen zijn datum van de eerste tenaamstelling, APK datum, eigenarengeschiedenis, gewicht, brandstofverbruik, etc.
 • Alle specificaties en opties
  Dit heeft betrekking op motorgegevens, afmetingen, gewichten, bandenmaten enz.
 • Checklist
  De checklist geeft een overzicht van schade indicaties en informatie over bijvoorbeeld de geldigheid van de APK. De tellerstand controle geeft een juiste weergave over de kilometerstand van een auto. Wil je weten als het klopt of als er geknoeid is met het voertuig? Je geeft dan zelf de kilometerstand op, en krijgt in het rapport terug of deze logisch of onlogisch is.
 • Eigenarenhistorie
  Auto’s worden voortdurend verhandeld. Soms alleen van bedrijf naar particulier, maar ook van bedrijf naar bedrijf. Dit kan soms de kwaliteit aantasten. In het kentekenrapport staat een overzicht van alle soorten eigenaren die een voertuig heeft gehad, en hoe lang deze in bezit is geweest van iedere eigenaar.
 • Onderdelen en onderhoud
  Het kentekenrapport bevat kostenindicaties voor veel voorkomend onderhoud of onderdelen. Dit kan een goede indicatie zijn van de verwachtte kosten.
 • Waarde indicatie
  Met een kentekencheck zie je de geschatte huidige waarde. Bovendien kan in de meeste gevallen een vrij accurate kostenberekening gedaan worden, waarbij je inzicht krijgt kosten per maand.