Webstijl kan voor jou een mooie website maken

Webstijl

Een tijdje geleden heb ik een eigen bedrijf opgezet samen met een goede vriendin van mij. Voor de website hebben wij Webstijl ingeschakeld om ons te helpen. Het was altijd een droom van mij om een eigen bedrijf te hebben. Ik kan bijna niet geloven dat het werkelijkheid is geworden. Mijn vriendin en ik zijn beide hele creatieve mensen en ongeveer een jaar geleden kwamen wij op het idee om daar iets mee te gaan doen. Ons plan was om workshops te gaan geven aan kinderen en ouderen. Om mensen te kunnen bereiken, moesten wij natuurlijk wel online vindbaar zijn voor onze klanten.

Website

Webstijl denkt echt met jou mee

Wij kwamen bij Webstijl terecht door een goede vriend van mij. Ook hij had een website bij hen laten maken en hij was erg blij met het eindresultaat. Aangezien ik goede verhalen over het bedrijf had gehoord, besloot ik contact met hen op te nemen. Een week later zaten mijn goede vriendin en ik met het bedrijf rond de tafel. De medewerkers waren echt heel erg aardig en dachten actief met ons mee. Wij gaven aan dat wij een duidelijke, maar creatieve website wilde hebben. Eentje die echt past bij de workshops die wij aanbieden.

Website

Fijne communicatie tussen ons

Webstijl ging direct aan de slag om een eerste ontwerp te maken. De communicatie tussen ons verliep heel erg goed. Als zij informatie over ons nodig hadden, dan belde zij ons gelijk. Ook als zij ergens tegen aanliepen dan gaven zij dat door. Het was fijn om zo goed op de hoogte gehouden te worden. Toen de website uiteindelijk klaar was, konden mijn vriendin en ik niet wachten om het eindresultaat te zien. Het bedrijf heeft zichzelf echt overtroffen, want wij hadden nooit gedacht dat het zo mooi ging worden. De website paste echt perfect bij ons.