Voor een aankomend evenement van mijn bedrijf wilde ik een uniek cadeau aan alle bezoekers meegeven. Een cadeau wat ze nog lang na het evenement zouden kunnen gebruiken en ook echt daadwerkelijk wat aan zouden hebben. ik wilde hier dan uiteraard mijn logo op drukken, zodat het tegelijkertijd kon gaan dienen als een reclamestuk voor mijn bedrijf. Ik had lang na gedacht over wat dit dan zou kunnen zijn en kwam uiteindelijk tot de conclusie dat een mooi wijn glas, om op mooie momenten mee te proosten, precies zou passen bij het doel van mijn bedrijf. Ik besloot dus dat ik eerst een bedrijf moest vinden die mij goedkoop, mooie glazen zou kunnen leveren en dan zou ik die glazen vervolgens door een bedrijf met het juiste plaatje laten bedrukken. Het bedrijf voor het leveren van de glazen had ik gelukkig zo gevonden. Nu was het tijd om wat onderzoek te doen naar de juiste manier van bedrukken en dan een bedrijf te vinden die dit voor een gunstige prijs voor mij zou kunnen doen. Tijdens het zoeken naar een bedrijf kwam ik al snel op de website vkprint.nl. op deze website werd een hele goede uitleg gegeven over de manier van bedrukken. Zij raden de tamponprint aan. Ik had eerlijk gezegd nog nooit van deze manier van bedrukken gehoord maar was wel nieuwsgierig geworden. De website gaf een hele goede uitleg over de tamponprint. Zo werd uitgelegd dat deze techniek gebruikt kon worden voor allerlei vormen. Ook producten die rond of bol zouden zijn zouden door middel van deze techniek bedrukt kunnen worden. Dit was uiteraard precies wat ik zocht, want mijn glazen waren natuurlijk niet vlak. Ook zou de tamponprint een hogere resolutie hebben en dit zorgde er voor dat mijn afbeelding echt scherp zou worden. Dit vond ik een belangrijke eis, dus ik neigde er steeds meer naar om in zee te gaan met dit bedrijf. Daarnaast had mijn logo meerdere kleuren en de website claimde dat deze manier van printen dan qua kosten vaak erg interessant was. Alle producten waren mogelijk, dus mijn glazen moesten vast ook geen probleem zijn. Ik ben daarom blij dat ik vkprint.nl gevonden heb.

Voor goede tamponprint is dit bedrijf heel erg geschikt

De website benoemde daarnaast ook nog een keer alle redenen om met hen in zee te gaan. Het bedrijf claimde snel te zijn met het drukken van tamponprint, nauwkeurig te werken en hele scherpe prijzen te hanteren. Daarnaast had het bedrijf meer dan twintig jaar ervaring, iets wat ik ook altijd wel belangrijk vond. Ik was overstag en besloot bij dit bedrijf mijn glazen voor mijn evenement te laten bedrukken

Snelle service en hele gunstige prijzen

De website had niets gelogen en ik was heel erg tevreden met het eindresultaat van mijn glazen. Ik kan dit bedrijf dan ook om de volgende redenen aanraden:

  • Het bedrijf leverde een hele snelle service
  • Het bedrukken van mijn glazen met tamponprint was gunstig geprijsd
  • De tamponprint bedrukking was heel erg mooi geworden

Voor iedereen die op zoek is naar een bedrijf voor het bedrukken door middel van tamponprint kan ik deze website zeker aanraden.