Wij hebben een prachtig boek laten drukken!

boek laten drukken

boek laten drukkenEen tijdje terug vroeg mijn leidinggevende mij om uit te zoeken of een boek laten drukken mogelijk was voor ons. Hij wilde namelijk ongelofelijk graag zoiets maken met daarin al onze producten. Dit zouden wij dan aan klanten kunnen geven, zodat zij meer informatie hierover konden vinden. Het zou niet gaan om een grote oplage, want zoiets is natuurlijk best wel kostbaar. Toen ik het budget eenmaal wist ben ik hier in de omgeving gaan zoeken naar een bedrijf wat hiermee kon gaan helpen. Uiteindelijk kwam ik al snel uit bij Wonderful Books. Hun website sprak mij direct aan, want het is super mooi vormgegeven. Daardoor kreeg ik ook meteen veel vertrouwen in hun diensten.

Snel geregeld

Een boek laten drukken konden wij hier zeker laten doen, want dat stond daar ook beschreven. Toen heb ik contact op genomen met hen om zeker te weten dat zij mij konden helpen. Dit was het geval en tijdens dit gesprek werd ik ongelofelijk vriendelijk geholpen. Al mijn vragen werden beantwoord en daarna ben ik gaan overleggen met mijn baas. Toen hij akkoord ging, ben ik alles gaan regelen en inmiddels is het zelfs al helemaal klaar. Echt een aanrader!