Wijnglazen graveren – www.glazengraveren.com is de plek daarvoor

26028Wijnglazen graveren – www.glazengraveren.com is de plek daarvoor

Ik heb een eigen zaak in bijzondere wijnen en allerhande porten en sherry’s, een speciaalzaak op dit gebied. Ik begon ooit zelf in de horeca, heb ook mijn eigen restaurant nog gehad overigens, maar op een gegeven moment begonnen enkele aspecten daarvan me echt tegen te staan. Zo had ik moeite met de rare uren die ik maakte toen ik me eenmaal begon te settelen met mijn vriendin en we uiteindelijk ook kinderen kregen, ik zag toen die afwijkende uren echt niet meer zitten, die waren niet meer aan mij besteed. Aangezien ik al sommelier was besloot ik mijn passie voor wijnen nog eens extra uit te breiden en me te verdiepen in de mogelijkheden voor het verkopen van deze producten. Daar kwam uiteindelijk uit dat ik nu de best lopende wijnzaak heb van deze grote stad en ik tot ver daarbuiten bekend ben. Het is ook daarom dat ik mijn eigen wijnglazen graveren – www.glazengraveren.com is de website waar je hiervoor een opdracht kunt uitzetten – ging omdat mensen er echt naar vroegen. Die hebben nu de speciale wijnglazen van mijn zaak in hun huis gehaald, omdat ik natuurlijk verstand heb van de fijnste wijnglazen die het lekkerste drinken. Wil jij ook enkele wijnglazen graveren – www.glazengraveren.com is dan dus de website die je bezoeken moet, een echte aanrader! Bekijk die website daarom dan gauw eens, ik doe graag een goed woordje voor ze!