Ze hebben uitstekende Spandoekframes

SpandoekframesAl een paar jaar heb ik mijn spandoeken gevestigd aan het pand. Afgelopen maand hebben we enorm veel verbouwd aan ons pand. Zo hebben we het interieur compleet vernieuwd en de keuken ook. Ook wilde we graag het een en ander vernieuwen op het terras. Ik ben toen gaan kijken op internet en toen kwamen er hele leuke ideeën naar boven. Zo wilde ik graag de meubels veranderen en wilde ik graag de spandoeken eraf halen en vestigen op Spandoekframes. Wat betreft de kosten was dat erg voordelig, terwijl het toch hartstikke professioneel staat. Zo kwam ik een bedrijf tegen genaamd, reclamedeal.nl. Zij waren gespecialiseerd in het bedrukken van roll up banners, vlaggen en spandoeken. Ook verkochten ze Spandoekframes. Dat is precies waar ik naar opzoek was.

Op de website stonden veel positieve reacties over de frames. Zo stond er dat ze gemaakt waren van goede materialen en dat ze een snelle service hebben. Een klant als ik gaf dat een goed gevoel! Ik ben toen gaan kijken welke maat ik nodig had en heb er direct een besteld op de website.

Online besteld. beurskubus

Het bestellen was erg gemakkelijk. Je kon aangeven welke afmetingen je wilde hebben en van welke materialen ze het moesten maken. Op deze manier krijg je precies wat je wilt, terwijl het erg voordelig is. Op de website kon je op verschillende manieren betalen. Ik koos voor Ideal. Het betalen was erg gemakkelijk en met drie dagen had ik het ook al binnen. Ik moet zeggen dat ik super tevreden ben over het frame.