Zoekmachine optimalisatie uitbesteden

Zoekmachine optimalisatie

Ervaring met het uitbesteden van zoekmachine optimalisatie

Het is zeer belangrijk dat mensen je site makkelijk kunnen vinden als je een eigen site hebt. Ik heb zelf een site online staan en ik wil dan ook wel dat het goed gevonden kan worden via bijvoorbeeld Google of Bing. Daarvoor is zoekmachine optimalisatie van belang. Met zoekmachine optimalisatie wordt ervoor gezorgd dat een site beter te vinden is op een zoekmachine zoals Google. Dat houdt in dat het hoger op de pagina verschijnt en dat je dus eigenlijk een hoger rank hebt dan andere sites. Mensen zijn geneigd om niet al te ver door te zoeken en klikken daarom vaak een van de eerste resultaten op Google aan die ze vinden. Door een hogere zorg je er dus voor dat meer klanten op jouw site klikken. Ik heb zelf niet al te veel verstand van zoekmachine optimalisatie en ik wilde daarom mijn zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan een ander bedrijf. JG Webmarketing bood de service aan en ik ging dus met hun samenwerken.

Zoekmachine optimalisatie uitbestedenZoekmachine optimalisatie door JG Webmarketing

JG Webmarketing garandeerde een veel betere vindbaarheid op Google nadat ze klaar waren met mijn site. Het was dus heel veel belovend. Ik kan nu zeggen dat ze me hier zeker niet in hebben teleurgesteld. De optimalisatie duurde niet al te lang, wat natuurlijk ook weer geld scheelt. Tijd is namelijk geld. Ook was ik zeer tevreden met het resultaat van de optimalisatie. Ik kon gelijk in de eerste week merken dat mijn site veel meer bezocht werd dan voor de optimalisatie. Ik was bang dat de cijfers misschien flink zouden dalen gedurende de komende weken, maar de bezoekcijfers zijn op het moment gelukkig nog steeds heel positief. Een zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan JG Webmarketing is zeker aan te raden.