Dakraam voor op kantoor

Dakraam

Sinds kort zijn wij verhuisd naar een ander pand en hiervoor hebben wij een dakraam gekocht. Het is namelijk een zeer mooi pand, echter heeft het maar een klein luikje waar alle lucht en licht doorheen moet komen. Veel te weinig natuurlijk en al helemaal wanneer wij met meerdere personen in deze ruimte moeten werken.

Via de website van de Bouw-Handel zijn wij aan het zoeken gegaan en hebben hier een zeer mooi model gevonden. Een model die je zo open kan klappen dat het net een klein balkonnetje is. Voor de mensen die even een frisse neus willen halen is dit een uitkomst. Nu hoeven zij niet eerst helemaal naar beneden te lopen, maar kunnen makkelijk dit raam even open klappen.

Een balkon dakraam gekocht

Tegenwoordig is het fijn werken in onze nieuwe ruimte. Helemaal wanneer het mooi weer is en wij het raam open kunnen zetten. Maar er is niet alleen dit model te verkrijgen, maar heel veel meer modellen. Het is maar net naar waar jij op zoek bent en of het een plat of een hellend dak is.

Via Bouw-handel.nl is vele mogelijk en te vinden. Deze webshop voor alle bouwonderdelen heeft een zeer groot assortiment waaruit je een keuze kan maken. Niet alleen ramen. maar ook vlizotrappen, gewone ladders en abri rookhokjes.Wanneer jij een bedrijf hebt, kan je hier makkelijk al jouw producten aanschaffen. Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop en genieten hier elke dag van.