Werken in Eindhoven bij een leuke werkgever

werken in Eindhoven

Werken in Eindhoven was mijn plan nadat ik mijn studie afgerond had. Ik vind het namelijk een hele leuke en gezellige stad om in te wonen. Aangezien ik er na mijn studie naartoe ben verhuist, had ik er nog niet echt een netwerk. Een baan vinden kon dus niet echt via via. Daarom ben ik op het internet gaan zoeken. Daar kwam ik het bedrijf MKB tegen. Dat is een bedrijf die werknemers en werkgevers samen brengt. Op het internet stonden veel positieve berichten en reviews over hen. Doordat iedereen zo positief over het bedrijf was, besloot ik om contact met hen op te nemen.

Baan

Kom ook werken in Eindhoven

Aangezien werken in Eindhoven echt een droom voor mij was, zetten ik er echt vaart achter om een baan te vinden. Ik belde het bedrijf direct op om te kijken wat zij voor mij konden betekenen. Een vriendelijke man nam de telefoon op en vroeg waar hij mij mee kon helpen. Aan hem legde ik uit naar wat voor soort baan ik opzoek was. Hij maakte direct een profiel voor mij aan. Als er dan een nieuwe vacature binnen kwam, konden zij gelijk zien of die wel of niet bij mij paste.

Baan

Vind jouw droombaan

Het bedrijf heeft mij echt geholpen om te kunnen werken in Eindhoven. Zij hebben namelijk mijn droombaan voor mij gevonden. Via hen ben ik in contact met het bedrijf gekomen en mocht ik op gesprek komen. Na meerdere sollicitatie rondes ben ik het uiteindelijk geworden. Daar ben ik echt heel erg blij mee. Nu heb ik een droombaan in mijn droomstad. Ik had niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Het bedrijf MKB raad ik daarom echt aan iedereen aan. Zij gaan professioneel te werk en voor jij het weet heb jij een nieuwe baan.