Een nieuwe werkplek is gemakkelijk en snel te regelen via www.health2work.nl

bma-smart-chair-homeEen nieuwe werkplek is gemakkelijk en snel te regelen via www.health2work.nl

Op www.health2work.nl kan je makkelijk lezen dat het alleen maar verstandig is om een ergonomische bureau stoel te gaan bestellen. Omdat wij gaan uitbreiden met ons bedrijf hebben wij een aantal nieuwe werkplekken nodig voor bepaalde functies. Omdat wij ons personeel een prettige werkplek willen geven hebben wij bewust gekozen voor www.health2work.nl omdat zij meedenken in de kwaliteit hiervan. Omdat ik een vriend heeft die ook via deze site zijn stoelen heeft besteld en mij vertelde dat hij na de proefplaatsing een bestelling heeft gedaan , kon ik hem op zijn woord geloven en zonder twijfel of proefplaatsing een bestelling via www.health2work.nl doen. Binnen één dag werd deze al geleverd, ik had er drie besteld en alle drie waren precies zoals ik het mij had bedacht. Nu moeten de computers nog worden geïnstalleerd en dan kan ik gaan beginnen met de sollicitatie gesprekken. Ik houd de website natuurlijk altijd binnen handbereik want als alles blijf gaan zoals het nu gaat kunnen wij na de zomer misschien weer iemand aannemen. En zo kan ik snel weer een goede en fijne werkplek creëren. Want ook voor werkplek adviezen kan ik bij dit bedrijf terecht. Ik heb dan ook een tweetal aan ergonomische bureaus er bij gekocht. Omdat die andere ook echt te laag waren en te oud. En zo kan ik alles langzaam vervangen. En kan ik mijn personeel tevreden houden en mijzelf ook want ook ik werk op een van de nieuwe bureau stoelen.