Een opleiding volgen als secretaresse

Opleiding secretaresse

Wil jij ook een opleiding secretaresse volgen? Neem dan eens een kijkje op de website van fabiusopleidingen.nl. Hier vind je namelijk diverse soorten studies waar je gewoon op een hele eenvoudige manier aan kunt deelnemen. Zeker voor de mensen die al een baan hebben of bijvoorbeeld thuis zijn om de kinderen te blijven, is het toch mogelijk om je gewenste diploma te halen. Je kunt namelijk een ochtend of een avond per week naar de leslocatie gaan. Dit is natuurlijk prima te doen en dan heb je binnen dertien maanden jouw diploma op zak. Dit heb ik namelijk ook gedaan en als moeder met naar school gaande kinderen kon ik in de morgen mij volledig richten op de studie.

Opleiding secretaresse

Zelfverzekerd solliciteren

Omdat ik wel graag aan de slag wil gaan en ik voorheen altijd heb gewerkt als administratief medewerkster, wilde ik gaan voor een nieuwe uitdaging en daarom heb ik gekozen om een opleiding te volgen zodat ik als secretaresse kan gaan solliciteren. Wanneer je de juiste studie op jouw cv kunt zetten, dan kun je natuurlijk een stuk zelfverzekerder een gesprek aan gaan dan wanneer je dit niet hebt. Kortom, omdat ik een zeer tevreden leerling ben geweest van dit bedrijf, kan ik het een ieder aanraden om hier een studie of vervolgstudie te volgen. En wat ook leuk is om te weten, de belastingdienst zal zelfs een deel vergoeden.  Neem maar eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel.

Opleiding secretaresse