Dankzij gevelherstel ziet ons kantoor er weer stralend uit. Door het langskomende verkeer waren er in de gevel verschillende scheuren te zien. En wat voorheen wit was, was inmiddels zwart geworden door de uitlaatgassen. Al met al een kantoor die er niet netjes uit zag. Helaas dachten onze klanten er ook zo over en dat merkten wij in onze omzet. De meeste klanten denken dat als een kantoor er niet netjes uit ziet, zal de service ook wel minimaal zijn. 

Gelukkig hebben wij op tijd aan de bel getrokken en hier een professioneel bedrijf bij laten komen. De naam van dit bedrijf is Dr. Vinyl en heeft al meer dan 45 jaar ervaring op dit gebied.  In eerste instantie wilden wij weten hoeveel het allemaal ging kosten en hebben een offerte laten opmaken.  

Een stralend kantoor door de gevelherstel

Toen wij de offerte terug kregen waren wij het meteen eens over deze prijs. Hierop is een afspraak gepland en Dr. Vinyl is aan de slag gegaan. Je zag met het uur ons kantoor meer gaan opfleuren. De scheuren in de muren werden netjes bijgewerkt en ook de kleur op de muren zag je weer tot leven komen. 

Dr. Vinyl is een bedrijf die werkzaam is in schadeherstel. Niet alleen van gevels, maar ook van aluminium en kunststof kozijnen reparatie, dashboard en autobekleding. Al met al een bedrijf die verstand heeft van zijn vak en dat kunnen wij zeker zeggen. Ons kantoor ziet er weer bijzonder netjes uit en daar zijn wij heel erg trots op.