Gevelreclame: val op met je onderneming

Wil je opvallen met je onderneming? Wil je dat mensen die je pand passeren toch nog even opkijken van hun telefoon? Ga dan voor de juiste gevelreclame! Gevelreclame zorgt ervoor dat je pand zich onderscheidt van de rest. In dit blog vertellen we je daarom alles over gevelreclame zoals BOX letters, freesletters en LED frames. Lees snel verder!

BOX letters

BOX letters staan ‘op zijn Hollands’ ook wel bekend als doosletters. Doosletters zijn in verschillende maten en uitvoeringen leverbaar. Wil je écht opvallen? Ga dan voor doosletters in LED verlichting. Je kan ze zelf ontwerpen en ze vervolgens door een professioneel bedrijf laten maken en monteren op je bedrijfspand.

Freesletters

Freesletters worden, het woord zegt het al, gefreesd door middel van een laser. Daarna zijn ze er klaar voor om op de buitengevel van je bedrijfspand te worden geïnstalleerd. Wil je freesletters voor het interieur van je bedrijfspand? Dat kan natuurlijk ook! Freesletters zijn in veel verschillende kleuren beschikbaar en tot slot zijn ze ook relatief laag in prijs.

LED frames

LED frames zijn alom bekend en ze worden dan ook op veel locaties gebruikt. Van de detailhandel tot kantoren en scholen. Dit is vooral omdat ze goed werken als grote reclameletters. Met een dimmer kun je eenvoudig instellen hoe fel je de LED frames wil zetten.

Nog meer gevelreclame

Naast de bovengenoemde gevelreclame, zijn er nog andere methoden om je bedrijfspand op te laten vallen. Denk hierbij aan:
  • Spandoeken
  • Raamfolies
  • Raamstickers
  • Billboards
  • Omheiningen

Blijf op de hoogte

Met deze kennis over gevelreclame, kun je een mooie eerste stap maken naar het beter op laten vallen van je bedrijf. Bij Infinity Maritime begrijpen we maar al te goed dat elk bedrijf valt of staat met de juiste promotie ervan. Wil je als ondernemer op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom bedrijfspromotie? Hou dan vooral onze informatie en inspirerende blog in de gaten.