Ben jij je bedrijfsruimte ontgroeid of wil je gewoon heel graag een kantoor in Rotterdam huren omdat je nu buiten deze mooie stad zit met je kantoor? Dan is het aan te raden om hiervoor een bedrijfsmakelaar in te schakelen. Deze zijn namelijk gespecialiseerd in de lokale markt en hebben verstand van wat een dergelijk pand ongeveer mag en moet kosten. Daarnaast zijn zij ook altijd op de hoogte van nieuwe ruimtes die vrij komen op de markt, waardoor je hier als eerst bij bent.

Advies op meerdere vlakken


Daarnaast krijg je niet alleen advies over de prijs en over het nieuwste aanbod op de markt. Door de expertise die een bedrijfsmakelaar met zich mee brengt wordt er een perfecte match gemaakt tussen jou en de verhuurder. Enkele adviezen die je nog meer kunt verwachten van een bedrijfsmakelaar zijn adviezen over de onderhandelingen, over de beleggingstransacties, maar ook puur bouwkundig advies, dus hoe kunt u de ruimte het best in gaan vullen?

Ruim aanbod


Heeft u interesse om een kantoor in Rotterdam te huren? Dan bent u gebaat bij een ruim aanbod waar u uit kunt kiezen. Een ruim aanbod zorgt er namelijk voor dat u opties heeft waar u uit kunt kiezen en niet bij de eerste ruimte al meteen een beslissing neemt. Een bedrijfsmakelaar heeft altijd een ruim aanbod om uit te kiezen. Zo kun je bij Molenaar Bedrijfshuisvesting terecht voor kantoor aanbod in de stad zelf, dus in het centrum, in het noorden, zuiden, eigenlijk overal wel in Rotterdam. Maar ook kun je hier terecht voor kantoor aanbod in de omgeving van Rotterdam, zoals in Spijkenisse, Bergen op Zoom, Barendrecht, Capelle aan den IJssel. Eigenlijk wel alle steden die in de buurt liggen van de grote stad Rotterdam.