Kindercoach worden in Rotterdam

Als je je wilt inzetten om kinderen te helpen met hun ontwikkeling op verschillende vlakken in bijvoorbeeld het onderwijs, dan is een functie als kindercoach je op het lijf geschreven. Je kunt kindercoach worden door de kindercoach opleiding te volgen bij TC Academy en je volledig toe te wijden aan pedagogiek en trainen. Je kunt kindercoach in Rotterdam worden door de opleiding in Rotterdam te volgen en na de opleiding een officieel diploma te behalen waardoor je overal in de stad en omgeving aan het werk kunt. 

Volleerd kindercoach Rotterdam

De opleiding tot kindercoach Rotterdam bij TC Academy volgt, is een post hbo. Dit wil zeggen dat wanneer je een opleiding tot pedagogisch medewerker of trainer hebt gevolgd, dat je deze opleiding kunt gebruiken om je verder te specialiseren in het vak als kindercoach. In 16 weken volg je de opleiding en bij het behalen van het examen ontvang je een officieel diploma waarmee je het vak als kindercoach in Rotterdam uit kunt oefenen. Dankzij de opleiding ben je ervaren met alle theorie en dat je deze theorie goed in de praktijk kunt uitvoeren. Het belangrijkste is dat je de opgedane kennis bij ieder kind toe kunt passen die jouw hulp nodig heeft, daarom bestaat het grootste gedeelte van de opleiding uit praktijklessen onder het motto ‘leren door te doen’.

Als kindercoach ben je een belangrijke factor voor een kind die te maken krijgt met een wisselende omgeving, spanningen thuis en/of pesterijen op school. Als coach is het daarom belangrijk dat je voor elke situatie de passende hulp kunt bieden. Zelf kindercoach in Rotterdam worden is dankzij de opleiding van TC Academy op een professionele manier zo gedaan en je kunt je hierdoor op een doelgericht en ervaren manier inzetten om kinderen op welke manier dan ook te kunnen helpen met morele steun en training.