Kosten deurwaarder vallen enorm mee bij deze firma

Logo-Online-IncassoWelkom allemaal op mijn blogpagina. Vandaag wil ik graag het onderwerp incasso bespreken. Hopelijk hoeven jullie als ondernemers hier geen gebruik van te maken. Ik moest dit helaas wel doen. Ik had te maken met een klant die niet wou betalen. Omdat de klant achteraf wou betalen had ik de producten dus verstuurd naar hem. Natuurlijk moet je als ondernemer wel uitgaan van het goede in de mens. Vaak gaat dit dan ook goed, maar soms dus niet. Ik had de klant dus al meerder betalingsherinneringen gestuurd meer hier kreeg ik steeds geen reactie op. Ik besloot toen telefonisch contact op te nemen met de klant om te achterhalen wat er verkeerd is gegaan. Had kan natuurlijk voorkomen dat het email adres verkeerd was binnen gekomen. Het duurde dan ook enkele weken totdat ik de klant te pakken kreeg aan de telefoon. Ik vroeg toen ook aan hem wat er aan de hand was en waarom er nog niet betaald had. Uit het niets kreeg ik een boze persoon aan de telefoon en ik kreeg niet eens de kans om iets te zeggen want er werd alweer opgehangen.

Gratis-aanmelden-300x66Helaas werd ik door deze omstandigheden genoodzaakt om een incasso bureau in te schakelen. Normaal ben ik hier op tegen want ik wil het dan ook het liefst zelf met de klant oplossen. Maar in dit geval had ik geen keuze. Nadat ik online gekeken had welke mogelijkheden ik had, wou ik een deurwaarder naar de klant sturen. Ik had van mede ondernemers gehoord dat de kosten deurwaarder vaak erg hoor zijn, totdat ik bij online-incasso.nl uitkwam!

Geen geld geen kosten

nocurenopayIk heb inmiddels al gebruik van de diensten van Online Incasso en heb mijn geld terug. Nooit gedacht dat het zo eenvoudig kon zijn. Ik was dan ook eerst bang dat ik niks kreeg, want die klant was zo agressief aan de telefoon. Een van de reden waarom ik voor dit incasso bureau gekozen heb is de no cure no pay regelen. Dit houdt in dat wanneer zij het geld niet van de wanbetaler krijgen, ik ook niks hoef te betalen! Zo zijn de kosten deurwaarder alleen als jij zelf ook geld krijgt.