Mercedes wordt steeds bekender

Er zijn een hoop dure automerken die over de hele wereld worden gekocht. Zo zijn Audi, BMW en niet te vergeten Mercedes erg populaire automerken onder de wereldwijde elite. De Mercedes heeft sowieso al een goede reputatie wereldwijd, maar door deze celebrities die eigenaar zijn van een Mercedes wordt het automerk alleen maar bekender.

Memphis Depay

Professionele voetballers behoren tot de groep met de hoogste salarissen ter wereld. Een gemiddeld jaarsalaris van een voetballer in de Eredivisie ligt al rond de drie ton. Bij de top van de profvoetballers ligt dit salaris dan natuurlijk nog een stuk hoger. Zo is van Nederlandse bodem Memphis Depay daar een van. Met zijn alles behalve bescheiden salaris is hij een trotse eigenaar van een gepersonaliseerde Mercedes. Zijn strakke, door Mercedes velgen gedragen Mercedes-Benz importeerde hij uit Engeland.

Drake

Rapper en zanger Drake is wereldwijd bekend. Met zijn wereldberoemde hits verdiende hij afgelopen jaar zo’n zeventig miljoen dollar. Van deze dollars kan natuurlijk wel een mooie auto af. Ook Drake rijdt sinds een hele tijd in een Mercedes-Benz S600 Pullman Maybach. Dit enige echte Mercedes design met Mercedes velgen, banden, deuren, alles erop en eraan, kost nieuw zo’n 1,5 miljoen dollar. Voor Drake een koopje, maar voor velen ondenkbaar.

Harry Styles

Harry Styles is in dit rijtje een beetje een uitzondering. In plaats van de nieuwste, hypermoderne auto’s, houdt Harry Styles meer van vintage modellen. Hij is daarom ook de trotse eigenaar van een witte vintage Mercedes waarmee hij door Californië reist. De prijs van dit model is erg variabel, maar een ding is zeker: goedkoop is het model niet.

Ook de Kardashians zijn gevallen voor het strakke luxueuze model van Mercedes. Met hun gezamenlijke salaris van meer dan 200 miljoen dollar per jaar, waren hun Mercedes SLR McLaren en Mercedes Benz twee koopjes. Zo promoten zij als laatste in dit rijtje, ook regelmatig Mercedes als luxueus automerk.