Wordt vaardiger met een cursus Engels

Engels staat met zo’n 765 miljoen sprekers op de tweede plaats van meest gesproken talen in de wereld. Op vakantie is het bijvoorbeeld erg handig om Engels te kunnen spreken om miscommunicatie te voorkomen. Daarnaast kan het in de zakelijke wereld van pas komen om zo met internationale partners te communiceren. Wil je graag vaardig worden in Engels? Overweeg dan eens om een cursus Engels te volgen.

Meer zelfvertrouwen

Door middel van een cursus zul je de Engelse taal al snel beheersen. Je kunt dan in elke situatie de juiste woorden en zinnen gebruiken, waardoor je uiteindelijk met meer zelfvertrouwen in een andere taal kunt spreken en schrijven. Afhankelijk van de situatie waarvoor je de Engelse taal wil gebruiken, zijn er verschillende cursussen. Voor het schrijven van wetenschappelijke artikelen heb je bijvoorbeeld een ander soort cursus Engels nodig dan voor het aannemen van de telefoon. 

cursus Engels

Soorten cursussen

Er zijn veel cursussen Engels om uit te kiezen, dus kijk vooral naar welke jij denkt dat het best past bij wat je wil leren. Wil je vooral zakelijk Engels leren? Of kun je al goed Engels, maar wil je dit verbeteren? Dan kun je een C1-level cursus Engels volgen. Daarnaast zijn er cursussen voor presenteren, schrijven, rapporteren of zelfs voor de hospitality branche of HR-managers die je kunt volgen.