BRL 7000 gecertificeerd: hoe werkt dat?

brl 7000

U heeft u oog laten vallen op een perceel en u heeft de grootste plannen voor het bouwen van een woning of pand. Wat nu? Voordat u gaat bouwen is het van belang dat u een professioneel bodemonderzoek uit laat voeren door een erkend saneringsbedrijf die precies weet wat er moet gebeuren. Het zou zonde zijn dat uw werkmannen tijdens de bouw stuiten op vervuilde bouwgrond en noodgedwongen moeten stoppen. Zo loopt u bouw vertraging op en dit zou zonde zijn. BM BodemManagement saneert volgens de BRL 7000 SIKB protocollen 7001 en 7004. Door te werken volgens de BRL 7000 protocollen bent u verzekerd van echt vakmanschap en bieden zij u de zekerheid voor het saneren van uw vervuilde grond. Zo weet u direct wat voor vakmannen u in de kuip heeft en kunt u het saneren van uw bouwgrond met een gerust hart overlaten aan de vakmannen van BM BodemManagement.

brl 7000

BM BodemManagement – BRL 7000

BRL 7000, wat houdt dit in? BM BodemManagement werkt volgens de juiste richtlijnen die medewerkers moeten navolgen tijdens een bodemsanering. De richtlijn BRL 7000 houdt in dat de juiste afspraken worden gemaakt, de risico’s in kaart worden gebracht en dat de gemaakte afspraken die u heeft met de mannen van BM BodemManagement worden nageleefd. Daarnaast staat BRL 7000 voor het verantwoordelijk zijn voor de juiste informatie, een goede organisatie en de professionele controle bij de uitvoering van de sanering. De vakmannen van BM BodemManagement moeten zich aan deze richtlijnen houden. BM BodemManagement staat bekend om zijn bodemsaneringen op maat. Zoekt u een professioneel saneringsbedrijf die voor u de klus kan klaren? U bent in Oosterhout aan het juiste adres!

Vast budget

brl 7000

Bij BM BodemManagement weet u precies waar u aan toe bent. Van te voren bespreekt u met de professionals van BM BodemManagement uw wensen. Wat wilt u precies wat BM BodemManagement voor u doet? BM ontzorgt u volledig op maat. Door de jarenlange ervaring die deze mannen bezitten zijn voor u het aangewezen saneringsbedrijf die uw grond kan saneren. BM BodemManagement voert saneringen uit binnen een vast budget. Zij adviseren u praktisch en eerlijk. Zo weet u precies waar u aan toe bent. BM BodemManagement doet veel meer voor u. Indien gewenst nemen zij een financieel risico over en nemen ze multidisciplinaire saneringsprojecten integraal aan. Naast de BRL 7000 werken ze ook volgens de SIKB 7001 en 7004. Hierdoor ondernemen zij duurzaam en maatschappelijk verantwoord. De risico’s worden transparant en beheersbaar en een lastig proces word overzien en keurig afgehandeld.