De beste kwaliteit Horeca verpakkingen bij Dings

Dings

Een lunchbox of een bakje voor een baguette. Slechts enkele voorbeelden van Horeca verpakkingen bij Dings. Dings biedt standaard verpakkingen aan, maar ook horeca verpakkingen volledig op maat. Zo kunt u de horeca verpakkingen geheel in eigen stijl laten bedrukken, met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of bedrijfskleuren erin verwerkt. Op het moment dat u horeca verpakkingen bij Dings bestelt, bent u verzekerd van een korte levertermijn. Omdat alles in huis wordt geproduceerd, kan alles ook snel geleverd worden.

Dings

 

 

 

 

 

Topkwaliteit voor uw horeca verpakkingen

Al onze horeca verpakkingen hebben de beste kwaliteit en voldoen ook aan de hoogste eisen. Zo voldoen al onze verpakkingen aan alle eisen voor hygiëne en veiligheid. Ons BRC-IoP certificaat laat zien dat wij aan al deze eisen voldoen.

Klant is koning, dit geldt ook bij Dings. Wij vinden het zeer belangrijk dat onze klanten producten krijgen van de beste kwaliteit en met de beste bedrukkingen. Dings volgt hiervoor de internationale ISO norm 12647-2 die opgezet is voor het offset drukken. U bent dus altijd verzekerd van de beste kwaliteit horeca verpakkingen.

Horeca verpakkingen bij Dings

 

 

 

 

 

 

Dings Kartonnages B.V.

Dings Kartonnages B.V. is in 1960 begonnen als J. Dings, een groothandel gespecialiseerd in uitsluitend grondstoffen voor bakkers. Langzaamaan is de productie van Dings uitgebreid met kartonnen dozen en verpakkingen en zijn alle verpakkingen geheel naar wens te  bedrukken. Op dat moment is de naam ook veranderd naar Dings Kartonnages B.V. omdat deze het geheel aan activiteiten omvat. Het bedrijf richt zich ook niet alleen meer op bakkerijen, maar ook op food en non-food bedrijven. In de, in Tegelen, gevestigde kartonnagefabriek werkt Dings met een team van ongeveer 40 medewerkers aan de productie van alle kartonnen verpakkingen.