Digitale sleutelhangers nemen de markt over

sleutelhangers

In een wereld waar zelfs de visitekaartjes een digitale update hebben gekregen. Waar horloges en speakers kunnen praten, luisteren en uitvoeren is het niet raar dat sleutelhangers nu ook digitaal zijn. Voor ons is het natuurlijk heel iets nieuws maar er zijn al lang plannen geweest voor het digitaliseren van de sleutel hanger. Dit wordt voornamelijk gedaan om het toch een beetje functioneel te maken. Een traditioneel voorbeeld van functionele sleutelhangers zijn natuurlijk de USB sticks die meerdere mensen en vooral kantoor gasten aan hun sleutelbos hadden vastgemaakt. Nu kun je tegenwoordig echt werkende digitale producten aan jouw sleutels vastmaken.

sleutelhangers

Functies van de digitale sleutelhangers

Je hebt er ook echt een paar tussen die heel handig zijn. De digitale sleutelhangers die toch wel de mainstream media hebben gehaald zijn voornamelijk de hangers met de functie waarbij jij snel jouw sleutelbos kunt vinden. Het is natuurlijk een product wat je heel gemakkelijk kwijt raakt en met zo een digitale functie waarbij jij via je telefoon snel de locatie van jouw sleutels kunt vinden is het wel handig. Je hoeft ook niet diep in de buidel te tasten voor deze hangers. Ze zijn namelijk voor een 1 of 2 tientjes op te halen in een winkel of online webwinkel.

Andere populaire functies

Zoals eerder aangegeven is digitale update van veel producten nu een feit. Het wordt voor ons ook steeds duidelijker waar de wereld naartoe gaat en dat dit pas het begin is van het digitale tijdperk. Een QR code op een sleutelhanger wordt ook gebruikt door merken en bedrijven om zo snel iets te delen met een klant. Vroeger werden vooral flyers uitgedeeld maar nu is het gewoon mogelijk om gebruik te maken van een code om precies de nieuwe promotie te zien van jouw favoriete merk of bedrijf. Je kunt ze natuurlijk ook onvrijwillig krijgen tijdens een promotie campagne.