osseforth logo

beste opleider 2014Mijn werkgever kwam van de week naar mij toe. Zo kreeg ik de optie om een heftruck cursus te gaan volgen. Wegens interne zaken heeft mijn personeel werknemers nodig en kregen een aantal werknemers de kans om door te groeien. Deze kans heb ik met beide handen aangepakt. Ik ga namelijk meer verdienen en het werk lijkt mij ook stukke leuker. Mijn werkgever verwees mij door naar Osseforth. Met dit bedrijf heeft hij een prettige samenwerking. Zo hebben meerdere werknemers al het certificaat gehaald. Zo verzekerde hij mij ervan dat het bedrijf professionele instructeurs heeft en ervoor zorgt dat je goed voorbereid het examen in gaat.

Goede instructeursheftruck

Een goede instructeur is ontzettend belangrijk. Hij kan ervoor zorgen dat je minder lessen nodig hebt en toch nog goed het examen in kan gaan. Zo maakt een goede instructeur van jouw zwakke punten sterke punten. De instructeurs bij Osseforth doen dat. Uit eigen ervaring moet ik zeggen het bedrijf erg professioneel is en alles fantastisch voor elkaar heeft. Zo zijn de voorzieningen grandioos en is de service perfect! Het is daarom in mijn ogen ook echt een aanrader om hier een heftruck cursus te gaan volgen. Ze beschikken over alles wat je als klant zijnde wenst van een rij opleider. Zo hebben ze scherpe prijzen, goede instructeurs, goede voorzieningen en de service is uitstekend, dus wat wil je nog meer? Bekijk de website voor meer informatie. Neem bij vragen gerust contact op.