Hoe kun je de weergaven op je Youtube video beïnvloeden

De meest recente statistieken over online video en YouTube zijn verbluffend: Nielsen meldde dat Amerikanen 15 miljard video’s streamden in de meest recent opgenomen maand (mei 2011). Terwijl het traditionele tv-kijken slechts 0,2% hoger lag dan vorig jaar, steeg de internetvideo met 35% en steeg de mobiele videoweergave met 20%.

 

# 1: Maak boeiende video’s

De meesten van ons zullen nooit een “virale” video maken met miljoenen weergaven, omdat we geen pianospelende kat of een niezende babypanda hebben, maar gelukkig zijn die niet nodig voor succes. Sterker nog, de meesten van ons kunnen toch niet in één keer een miljoen nieuwe klanten aan. Dit is niet jouw competitie. Godzijdank. In plaats daarvan moet je inhoud maken die inspeelt op de behoeften van je doelgroep. Je doel moet zijn om video’s te maken die nuttig, waardevol en aantrekkelijk zijn voor je prospects en klanten. Als je erover kunt bloggen, kun je er een video over maken. Je video-inhoud kan bestaan ​​uit how-to’s, antwoorden op veel gestelde vragen, interviews met experts, schermvideo’s, diavoorstellingen en meer.

 

# 2: maak je video vindbaar

Je video’s moeten vindbaar zijn zowel binnen als buiten YouTube. Video’s verschijnen vaak op de eerste pagina van zoekmachines en zijn een beproefde methode om je concurrentie naar de top van de zoekresultatenpagina te springen. Het feit dat Google eigenaar is van YouTube mag niet over het hoofd worden gezien. Om je video beter vindbaar te maken, is het verstandig je te concentreren op drie belangrijke gebieden:

 

Titel

Zorg ervoor dat je gerichte zoekwoorden in de eerste paar woorden van je titel staan. Een andere truc is om een ​​dubbele punt toe te voegen na je eerste sleutelwoorden en je titel opnieuw in te stellen voor maximaal effect. Wees zo beschrijvend en zoekwoordrijk als mogelijk. Zo kun je gemakkelijker worden gevonden door mensen die op YouTube zoeken naar je type inhoud. Je kunt ook meer URL’s opnemen in je gehele inhoud.

URL-beschrijving

Maak links vanuit je videobeschrijving naar een pagina waar je verkeer naar toe wilt sturen.

 

Tags

Zorg ervoor dat alle en alle gerelateerde zoekwoorden in het veld tags zijn opgenomen.

Dit zijn niet de enige variabelen om gevonden te worden, maar ze zijn het gemakkelijkst te beheren en te controleren. Paginaweergaven, abonnees, opmerkingen en vind-ik-leuks kunnen van invloed zijn op de zichtbaarheid van je video.

 

Youtube views kopen

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om goedkoop Youtube views te kopen waardoor je snel in het aantal weergaven stijgt, en daarmee ook sneller bovenaan in de zoekresultaten verschijnt. Zodoende krijg je er op een natuurlijke wijze meer views, meer likes, meer reacties, en meer abonnees bij!