Met deze 2 SEO tips scoor jij hoger in Google!

Je wilt natuurlijk graag hoger in de zoekresultaten komen te staan, want dit levert je gratis en voor niets meer bezoekers op. Maar hoe kun je er nu voor zorgen dat je hoger in Google komt te staan? In dit artikel delen wij twee handige tips voor SEO Tilburg.

Plaats zoektermen in je teksten

SEO Tilburg

Door zoektermen in je teksten te plaatsen laat je zoekmachines zien waar de pagina over gaat. Ze laten jouw pagina dan eerder in de zoekresultaten zien als iemand op een van deze zoektermen zoekt. Overdrijf het echter niet: kies een belangrijke zoekterm en eventueel ook twee minder belangrijke bij langere teksten. Verwerk deze zoektermen enkele keren in je teksten en gebruik ook andere woordcombinaties en woordvolgordes.

Overdrijf het gebruik van zoektermen in je teksten niet. Zoekmachines kunnen steeds beter de context van een tekst gebruiken, waardoor het veelvuldig gebruik van zoektermen niet nodig is. Daarbij kan dit keyword spam er zelfs voor zorgen dat je lager in de zoekresultaten komt te staan.

Schrijf meta titles en meta descriptions

SEO Tilburg

Helaas vergeten veel mensen meta titles en meta descriptions aan hun pagina’s en posts toe te voegen. De meta title en meta description worden door zoekmachines in de zoekresultaten weergegeven. Het is dus belangrijk dat ze zo aantrekkelijk mogelijk zijn, zodat zoekmachine gebruikers op jouw zoekresultaat klikken. Schrijf dus voor elke pagina en post een aantrekkelijke meta title en meta description.