Op zoek naar een bedrijf voor onze Autoreclame

Ik ben sinds een aantal maanden de trotse eigenaar van een eigen glazenwassersbedrijf. Ik had een aantal werknemers in dienst genomen om de klazen bij de klanten te kunnen wassen. In het begin was het nog erg kleinschalig en deed ik alles zelf. Ik wilde het bedrijf graag uitbreiden waardoor ik een aantal werknemers in dienst had genomen. We hadden in het begin al super veel klanten waardoor het bedrijf erg snel groeide. Ik deed de boekhouding in het begin allemaal zelf omdat we toen nog erg klein waren. Nadat het bedrijf uitgebreid was en ik een aantal werknemers in dienst had genomen kostte mij de boekhouding erg veel tijd. Ik had daarom de hulp van een boekhouder ingeschakeld. Ik had een aantal bedrijfsauto’s gekocht en ik wilde deze graag laten bestickeren met Autoreclame.


Meer informatie te vinden op de website

Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht naar Autoreclame en ik kwam uit op de website van Printvorm. Op de website was erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf te bieden heeft. Ik had de informatie op de website allemaal doorgelezen en dit sprak mij erg aan. Er waren ook een aantal afbeeldingen te vinden van auto’s die door hen bestickerd waren. Ik had een offerte aangevraagd en ik had de auto’s laten bestickeren. Ik ben super tevreden over het resultaat.