Typo 3; gebruikersvriendelijk en goed uit te breiden

Wanneer jij een website nodig hebt, dan is Typo 3 één van de CMS’en waaruit je kunt kiezen. CMS staat voor Content Management System en dit is het systeem waarmee jij uiteindelijk jouw website kunt beheren. Een goed CMS is voor iedereen te gebruiken, zonder dat je hier kennis van html voor nodig hebt. Wil jij een middelgrote tot grote website laten bouwen? Vraag dan naar Typo 3.

Wat is Typo 3?

Typo 3 is een CMS dat op dit moment wordt gebruikt voor het beheren en onderhouden van miljoenen websites. Daarmee is het een van de meest gebruikte CMS’en ter wereld. De reden waarom het zo geschikt is voor grotere websites is doordat het je de verschillende pagina’s gemakkelijk laat linken en toevoegen en je je website continu kunt uitbreiden met gratis modules.

De voordelen van Typo 3

Het is geen toeval dat Typo 3 door zoveel bedrijven als CMS is aangenomen. Voor kleine websites is het te grootschalig, maar voor het bouwen van substantiële sites is het dus ideaal. Dat komt doordat het gebruikersvriendelijk is, het is open source en dus constant in ontwikkeling, het is gemakkelijk uit te breiden, je kunt je website volledig op maat laten maken en er zijn geen licentiekosten aan verbonden. Daarnaast is het een volledig veilig CMS en wordt er veel aandacht besteed aan SEO. Je krijgt dus een unieke website die vindbaar is en die je daarna zelf gemakkelijk kunt beheren.