Typo3 groeit met jouw bedrijf mee

Er zijn diverse systemen waarop een website kan draaien, hiervan is Typo3 er één van. Voor jouw bedrijf is dit systeem ideaal. Vooral wanneer je er naar verlangt om te gaan groeien met jouw bedrijf. Tenminste, in de meeste gevallen is het zo dat bedrijven willen groeien tot een bepaalde grootte, tenzij je tevreden bent met wat je hebt.

Typo3 website hoeft niet aangepast te worden

In tegenstelling tot andere systemen, is Typo3 zo ingericht dat je niet je volledige website hoeft te veranderen wanneer je bedrijf groeit. Je kunt het systeem eigenlijk zien als iets dat met jou meegroeit. Wanneer er veranderingen plaats vinden binnen jouw bedrijf, hetzij door groei of door een andere manier van werken, dan past Typo3 zich aan. Het zorgt ervoor dat in jouw behoeften worden voorzien. 

Typo3 ontwikkelt zich door

Typo3 is al ruim 20 jaar oud en wordt nog steeds toegepast bij het bouwen van websites. Soms wordt er gedacht dat als er een product op de markt is, dat het wel klaar is en dat je kunt gaan nadenken over iets nieuws. Wanneer je naar (online) systemen kijkt, zie je dat ze eigenlijk steeds verder ontwikkelt worden en er vele extraatjes bij komen. Zo geldt dat ook voor Typo3, het is een systeem dat niet alleen meegroeit met de behoeften van een bedrijf maar ook meegroeit met de tijd. Waardoor het in alle situaties en tijden gebruikt kan worden.