Vakkennis bij Malsen sport en civiel

Malsen sport en civiel werkt met jarenlange ervaring, vakkennis en praktisch inzicht aan de aanleg en inrichting van sportaccommodaties. Er zijn altijd adviezen op maat beschikbaar. Ook is er een uitgebreide begeleiding voor handen voor de uitvoering van renovatie en bouw van diverse sportcomplexen. Wilt u meer weten over het beheer en onderhoud van kunstgras, – natuurgras- en hybride velden? Ook dit kunt u bespreekbaar maken bij Malsen sport en civiel!

Sterke speler op sportgebied

Het bedrijf is met alle deze vakkennis een sterke spelen in het gebied van sport. Met een uitgebreid netwerk kan er uitstekend geadviseerd worden over de bouw en het beheer van sportcomplexen en velden. Het bedrijf verzorgt:

  •         Uitvoeringsbeleid van nieuwbouw of renovatie. Van omschrijving tot design tot RAW-bestek
  •         Voorbereiding van renovatie of vernieuwingen op het gebied van natuurgras, kunstgras en infravoorzieningen
  •         Realisatie van gezonde exploitatierekeningen voor stichtingen en gemeenten
  •         Beheer en onderhoud van sportcomplexen. Denk aan het opstellen van beheerplannen en verzorgen van opleidingen voor personeel.

Projectleider gezocht?

Heeft u een groot project dat uitgevoerd moet worden, maar is er geen projectleider? De gespecialiseerde medewerkers van sport en civiel kunnen inspringen op een interim basis. Door een open communicatie aan te gaan en in vertrouwen samen te werken, komen er snel frisse inzichten van goede kwaliteit naar boven. Ook wanneer de druk hoog is is er altijd een oplossingsgerichtheid mentaliteit op een positieve manier. Meer weten? Bezoek dan de website, de medewerkers staan u graag ter woord!