Waar hebben jullie professioneel een website laten maken?

vrijdagonline

vrijdagonline Advies nodig

Een tijd geleden liet een partner van ons hun website zien en wat zij allemaal kunnen met die website. Schijnbaar hadden zij professioneel een website laten maken. Toen ik de mogelijkheden van die website zag, wilde ik ook professioneel een website laten maken. Zij hebben dat laten doen bij VrijdagOnline, maar ik ben op zoek naar nog meer opties. Niet omdat het werk van VrijdagOnline mij niet goed genoeg lijkt, in tegendeel! Maar omdat ik graag de beste prijzen vind en altijd eerst mijn opties wil afwegen, ben ik benieuwd waar ik nog meer professioneel een website kan laten maken. Dus aan jullie is mijn vraag: Waar laten jullie een website maken? Online vind ik gigantisch veel bedrijven en freelancers die websites kunnen maken, maar ik zie door de bomen het bos niet meer! Wie helpt mij verder?

vrijdagonline

VrijdagOnline

Toen ik zelf ging zoeken online, kwam ik al gauw bij VrijdagOnline terecht. Waar onze partner zijn website ook heeft laten maken. VrijdagOnline ziet er vooralsnog wel uit als de beste optie. Zij hebben een ontzettend snelle website die er ook nog eens heel mooi uit ziet. Zonder tegenbericht van jullie en andere mensen uit mijn omgeving, ga ik contact met hen opnemen. Dan bespreek ik eens mijn opties en weet ik gelijk welke kosten ik kan verwachten. Mijn budget is niet gigantisch, maar ik wil wel investeren in een mooie website. Wat denken jullie ervan? En waar hebben jullie zelfs websites laten maken?