Waar kun je Windows 10 kopen?

windows 10 kopen

Windows 10 is een fijn systeem om mee te werken. Het systeem staat bekend om de snelheid en de gebruiksvriendelijkheid. Ook is deze versie van Windows een stuk persoonlijker dan voorgaande versies. Zo kun je het systeem nu nog meer personaliseren. Denk bijvoorbeeld maar aan het startscherm waar je de kleuren volledig van kunt aanpassen. Net als voorheen kun je uiteraard ook de achtergrond nog aanpassen. De belangrijkste redenen voor Windows 10 kopen zijn het gebruiksgemak en de veiligheid. Het systeem wordt continu geüpdatet. Zodra er een kwetsbaarheid wordt ontdekt, wordt dit dus al erg snel verholpen. Vooral dit is erg belangrijk als je een veilige computer wilt.

Kiev, Ukraine – August 25, 2015: Film strips logos snapchat, facebook, pinterest, Windows 10 the operating system developed by Microsoft. Films frame Windows 10 logos on the on a white background.

Windows 10 kopen: is dit prijzig?

Windows 10 kopen kan heel erg duur zijn, maar dit hoeft zeker niet. Er zijn een aantal websites waarop je het systeem voor relatief weinig geld al kunt bestellen. Een van de beste websites om een productcode te bestellen is onlinekeys.nl. Hier kun je voor weinig geld al Windows 10 aanschaffen. Overigens worden er nog meer producten op de site verkocht. Zo kun je er bijvoorbeeld ook Office bestellen. Bij onlinekeys.nl kun je er absoluut zeker van zijn dat jij de productcode snel ontvangt en dit voor een scherpe prijs.