Wist je dat je meer uit je Outlook kunt halen?

logoZoals jullie weten deel ik graag tips uit. Ik heb er vandaag ook weer een voor jullie. Ben jij op zoek naar Outlook training of is dit binnen jouw organisatie nodig, dan heb ik het juiste adres voor je gevonden. Namelijk het bedrijf AVK, deze firma is expert op gebied van Outlook training! Ik ben hier zelf bij gekomen omdat ik deze cursus ook gevolgd heb. Eerst zal ik jullie iets meer over het bedrijf vertellen, zodat jullie er een beter gevoel bij krijgen.

AVK is al ruim 30 jaar werkzaam als bedrijf dat advies en training geeft op gebied van innovatief en efficiënt werken op het kantoor. De consultants zijn nauw betrokken bij enkele grote ontwikkeling op het gebied van ‘nieuw werken’. Ook zijn zij continue bezig met het vernieuwen van de werkprocessen op kantoren. Of dit nu voor kleine of grote bedrijven zijn. Elke keer wordt een een nieuw advies op maat gegeven wat betreft trainingen en performance improvement.

Training outlook

Microsoft Outlook is het meest gebruikte mail programma, ook worden er zaken als de agenda en takenlijst in bijgehouden. Iedereen kent de basisprincipes van Outlook wel. Maar ik ben er inmiddels achtergekomen dat je nog zo veel meer kunt doen met dit programma.  Dit is natuurlijk moeilijk om deze zaken op te sommen, maar dankzij de Outlook training heb ik een betere visie gekregen om mijn e-mail zaken te ordenen. Ook heb ik een aantal tips en tricks geleerd, die echt heel behulpzaam zijn. Ik zou jullie dan ook adviseren om eens deze cursus uit te proberen, zodat jij ook meer uit je Outlook haalt.

avk-banner3